Afgesloten
Locatie: Den Haag
Initiator: Jaap W Bakker


Onze crowfundingsactie

Ons doel is een AED aan te schaffen met buitenkast en pinslot. De kosten daarvan bedragen 1629 euro voor 5 jaar.

Deze inzameling vindt plaats via het Internetplatvorm www.buurtAED.nl Dat is een samenwerking van de Hartstichting en Philips. BuurtAED.nl stelt voorwaarden aan een juiste inzameling en coördineert de aanschaf en onderhoud van AED’s. We hebben daarom maar 30 dagen de tijd om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Op buurtAED.nl zijn meer achtergronden te vinden.


Velen van u hebben al toegezegd te doneren en zijn enthousiast over dit initiatief. Ze zien het als verrijking voor de buurt. “In geval van nood kan je gelukkig iets doen”. Ook bewoners van omringende straten worden uitgenodigd om mee te doen. Met gemiddeld € 28,- (naar draagkracht meer of minder) per donateur zouden we al een eind op weg zijn.


Kom daarom in actie en doneer nu. Houdt de voortgang van de crowdfunding op BuurtAED.nl in de gaten en spoor elkaar aan om snel te doneren. Als het bedrag bereikt is, stopt de actie en wordt de AED ter beschikking gesteld. Als het totaalbedrag niet binnen 30 dagen bijeen is, krijgen de donateurs hun geld teruggestort.


Hoe doneren?

1.     Via de link https://buurtaed.nl/nl/projects/buurtaed-voor--tomatenstraat-den-haag

2.     Klik op de button ‘Doneer nu’

3.     Bepaal uw bedrag en doneer.


Mocht u met een donatie via de site problemen hebben, vraag dan contactpersoon Jaap Bakker om hulp. Hij komt graag langs om die hulp te bieden of vragen te beantwoorden.


Nieuws via de mail?

Na aanschaf van de buurtAED zijn we ook van plan om een cursus re-animatie voor de buurt te organiseren.

Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden van de voortgang van het project en straks beschikken over pincode en de lijst met hulpverleners in de buurt, geef dan aan de contactpersoon naam, woonadres en mailadres door. We voegen u dan toe aan de mailinglijst.


Contactpersoon project buurt-AED voor omgeving eerste deel Tomatenstraat Den Haag

Jaap W Bakker

Tomatenstraat 70 2564CV

Tel 070-3257368

Mail: jaapwbakker@hotmail.nl

€ 25 Miriam
09:12 uur
€ 15 Fred
07:13 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting