Een AED in je buurt is onmisbaar om levens te redden. Zamel in 30 dagen het bedrag in voor een AED + buitenkast. Ga samen met je buren voor een veiligere buurt. Start direct jouw actie! 

Start nu een actie 

 

Red levens met een AED

Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis.


Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken zorgt voor de grootste overlevingskans.

 

Elke minuut daalt de overlevingskans bij een schokbare hartritmestoornis met 10%. Een ambulance is vaak te laat, die doet er gemiddeld 8 tot 10 minuten over. Daarom is een AED in je buurt van levensbelang.

 

Hoe werkt BuurtAED?

In 30 dagen zamel je met jouw buren het bedrag in voor een AED + buitenkast. Daarvoor krijg je het BuurtAED-pakket:

  • AED “Philips HeartStart FRx”
  • Buitenkast met of zonder pincode-slot
  • 5 jaar service- en onderhoudspakket
  • Tenminste € 970 korting!

> Hoe werkt BuurtAED?

 

Waar hangen AED's?

AED’s hangen bij een groen bord met een wit hart erop. In woonwijken hangen veel te weinig AED’s die dag en nacht bereikbaar zijn. Terwijl daar wel de meeste hartstilstanden plaatsvinden. Check of er genoeg AED’s in jouw buurt zijn. Doe hieronder de AED-check.

 

 

 

Kosten voor een BuurtAED

Het bedrag dat jij met je buurt inzamelt is:

  • € 1499 voor het BuurtAED-pakket zonder slot (ter waarde van € 2475).
  • € 1629 voor het BuurtAED-pakket met pincode-slot (ter waarde van € 2681).

Het inzamelen doe je samen! Met bijvoorbeeld 60 buren is € 25 per persoon al voldoende. En voor een vliegende start van je actie krijg je de beste tips en tricks van ons. Met persoonlijke flyers, inzamelideeën en topadvies uit andere buurten.

 

Voorwaarden BuurtAED

Als jouw actie succesvol verloopt en je voldoende geld voor het BuurtAED-pakket van jouw keuze hebt ingezameld, wordt de AED met de bijbehorende dienstverlening aan jou geleverd. Accepteer bij het starten van je actie de voorwaarden van de leverancier om de levering en serviceverlening te ontvangen. Lees de voorwaarden door voordat je jouw actie start. Zo weet je precies welke AED en dienstverlening je krijgt na het afronden van je actie. Wil je de voorwaarden per post ontvangen? Bel 035-3333510.

 

Start een actie

Heb jij over 30 dagen een eigen AED in je straat? Zo maak jij je buurt veiliger voor jezelf én je buren. Start vandaag nog je actie!

 

Start nu een actie

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting