Hoe werkt BuurtAED?

BuurtAED geeft alle buurten in Nederland de kans om eenvoudig een AED aan te schaffen. In 30 dagen zamel je met je buren het bedrag in voor een AED + buitenkast. Om je op weg te helpen krijg je een unieke korting van tenminste 1000 euro!

 

 

 

 

 

 

 

 


  

  

Zo werkt het:

  • Kies een AED-pakket en maak een actiepagina aan

  • Vraag jouw buren om een donatie voor de AED op jouw actiepagina

  • Gebruik onze tips & flyers om het geld in te zamelen

  • Als je het bedrag niet bij elkaar krijgt, worden de donaties weer teruggestort

Ga direct van start voor een veiligere buurt! 

 

Start een actie

 

Is jouw buurt al een actie gestart? Doneer dan op de actiepagina van jouw buurt voor de AED.

> Doneer nu


Waarom een AED?

Een AED is een apparaat dat door een schok kan zorgen dat iemand een hartstilstand overleeft. Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Hartstilstanden buiten het ziekenhuis vinden vooral in en rond het huis plaats:


Gek genoeg hangen in woonwijken veel te weinig AED’s die dag en nacht bereikbaar zijn. De ambulance is er vaak niet op tijd voor een goede overlevingskans. De Hartstichting raadt elke buurt daarom aan om buiten een AED op te hangen. Met BuurtAED heb je dat zo voor elkaar!

> Start ook een actie

Over de AED

Het BuurtAED-pakket van de Hartstichting & Philips is zorgvuldig samengesteld speciaal voor buurten in Nederland. Het bestaat uit een AED + buitenkast met korting en 5 jaar service en onderhoud.

> Lees meer over het BuurtAED-pakket

 

Tips & flyers

Op zoek naar handige tips om geld in te zamelen? We hebben er genoeg! Inclusief handige flyers om uit te delen. Volg de tips en je actie wordt gegarandeerd een succes.

> Bekijk tips & flyers

 

Suzanne: "De actie hebben we bekend gemaakt via onze buurt-app en Facebook. Daarnaast hebben we samen 400 flyers in de wijk uitgedeeld" Lees het hele verhaal

 

Ervaringen van anderen

Veel buurten zijn het BuurtAED-avontuur al aangegaan. Benieuwd hoe het bij hen is verlopen? Ze delen hun ervaringen én geven handig advies.

> Lees ervaringen van actiestarters

 

AED aanmelden

Zodra jouw actiebedrag is behaald, sturen we de AED + buitenkast naar je op. Om te zorgen dat hij gevonden wordt bij een hartstilstand in de buurt, meld je hem aan bij het reanimatie oproepsysteem. Zo kan jouw AED levens redden!

> Meld je AED aan bij de Hartstichting


Veelgestelde vragen en voorwaarden

Heb je een vraag? Vind het antwoord op alle vragen over BuurtAED, het pakket en doneren bij de veelgestelde vragen.
> Naar de veelgestelde vragen
> Bekijk de voorwaarden van BuurtAED

 

Walter: "Wat wij hebben meegemaakt had een grote impact op ons én op de buurt. Wat ver weg lijkt komt ineens heel dichtbij." Lees het hele verhaal

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting