Buurtgenoten! 

Ik wist natuurlijk al dat ik in een toffe, betrokken buurt woonde. Maar dat de actie om in onze wijk een eigen AED bij elkaar te sparen zonder echte promotie zo'n vaart zou lopen had ik echt niet verwacht.  We zijn 5 dagen onderweg en 30 mensen hebben in totaal 1035 euro overgemaakt! Sommige namen van donateurs herken ik, andere zeggen me helemaal niks. Maar ik word hier zo blij van! 

Helaas krijg ik (aan de achterkant) alleen te zien welke namen geld hebben overgemaakt; de contactgegevens krijg ik - waarschijnlijk door de verscherpte privacywetgeving - niet doorgespeeld. Ik kan alle donateurs dan ook geen persoonlijke bedankmail verzenden. Daarom bij dezen een welgemeend 'dankjewel' aan alle donateurs! Hoe tof! 

We hebben nog 25 dagen om 464 euro in te zamelen. Het moet gek lopen wil dat niet lukken. Morgen haal ik 300 flyertjes bij een drukker op, die ik 's avonds nog in brievenbussen in de buurt zal gooien. Is het niet om geld in te zamelen (wat dan wellicht niet eens meer nodig is), dan wel om mensen te laten weten dat we binnenkort een AED in de buurt hebben hangen! 

Die AED zal waarschijnlijk op onze - voor iedereen te bereiken - schuur komen te hangen. Hij moet namelijk op de stroom worden aangesloten, zodat de temperatuur van de buitenkast constant kan worden geregeld. Mocht iemand zo handig zijn om dat te doen, dan hoor ik dat graag. Ik geef dan graag de schroevendraaiers aan... ;-)  

En als ik nog een tip mag geven: meld je aan voor een reanimatiecursus bij Taskforce QRS Nijmegen. Ik vond het een openbaring.

Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen! 

Groet
Joris  van Meel
Berg en Dalseweg 326a
joris@fanmeel.nl 

28 Oct 2018 19:06 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting