Afgesloten
Locatie: Moordrecht
Initiator: Sanare Zorg & Welzijn

Sanare Zorg & Welzijn vindt dat de bewoners van Moordrecht de beschikking moeten kunnen hebben over een AED in de buurt. Met een AED in de buurt vergroten we de kans dat iemand een hartstilstand overleeft. Daarom zijn wij een actie gestart om geld in te zamelen zodat er een AED geplaatst kan worden aan het pand van Vivere Wonen aan Westeinde nummer 1. De AED is dan voor alle bewoners van Moordrecht 24/7 toegankelijk.

Doet u mee?

Goed om te weten; als wij het streefbedrag niet halen, krijgt u uw inleg terug.

 

Achtergrondinformatie

Wist u dat er elke week zo’n 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis krijgen? De meeste hartstilstanden vinden bovendien plaats in een woonwijk. De overlevingskans stijgt aanzienlijk als er direct hulp verleend kan worden. Daarom is een AED in onze buurt belangrijk. Met een AED in de buurt vergroten we de kans dat iemand een hartstilstand overleeft. Wij vinden dat heel belangrijk en zetten ons daarom graag in om onze eigen BuurtAED te realiseren!

 

Als u het niet zitten om zelf de AED te bedienen, geen probleem! De AED wordt namelijk aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem. Als er iemand in onze buurt een hartstilstand krijgt, dan zal onze AED bediend kunnen worden door een burgerhulpverlener die opgeroepen wordt. Een burgerhulpverlener is getraind om in zo’n situatie hulp te verlenen.

€ 513 Rotary Zuidplas
13:50 uur
€ 5 Afgeschermd
15:35 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting