Afgesloten
Locatie: Schoonhoven
Initiator: Onur Dora

Beste buurtbewoners van het Lafontainepad en Eykmanstraat.

Binnen 6 minuten een AED bij de hand, red levens! Onze buurt rond de Eykmanstraat / Lafontainepad in Schoonhoven heeft geen AED op korte loopafstand. Wij hebben dus een eigen AED nodig, zo redden we levens! Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED. Mocht je vragen hebben over de AED en deze actie bel dan gerust even aan bij ons op de Eykmanstraat 1. Groet, Onur,

Wat additionele informatie: de AED zal op een goed bereikbare en veilige locatie moeten komen te hangen, wij willen onze schuurmuur hiervoor beschikbaar stellen, dit ook ivm met de benodigde stroom voor de verlichting en verwarming tbv de AED buitenkast. de stroomkosten nemen wij graag voor onze rekening.

De AED zal beveiligd zijn met een pincode en alarm, de pincode zal met de wijk gedeeld worden, en zal via de app hartslagnu gedeeld worden aan de opgeroepen burgerhulpverlening 

HartslagNu is het landelijke platform voor burgerhulpverlening bij een hartstilstand. Je sluit je aan bij HartslagNu wanneer je hulp wilt bieden bij een (mogelijke) reanimatie. Ook wanneer je een AED in bezit hebt en deze beschikbaar wilt stellen als het nodig is, kan je deze bij HartslagNu aanmelden.

Hoe werkt het?

Iemand wordt onwel en 112 wordt gebeld. De centralist stelt vast dat het gaat om een mogelijke hartstilstand. Er wordt een ambulance gestuurd. Tegelijkertijd worden aangesloten burgerhulpverleners opgeroepen om een AED op te halen, naar het slachtoffer te gaan en te gaan reanimeren totdat de ambulance er is.

 

€ 195 Onur
19:57 uur
€ 70 jan
12:45 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting