Project is afgesloten
Locatie: Leiden
Initiator: 100% LEIDEN

100% Leiden komt in actie voor een buurt AED! In plaats van het sturen van relatiegeschenken, zetten wij ons in voor een goed doel: de Hartstichting. Vorig jaar heeft de moeder van onze Interaction Designer een acute hartinfarct gehad. Gelukkig is alles goed verlopen en waren de hulpdiensten er snel bij, maar voor iedereen een gebeurtenis die veel impact heeft.

DOE MEE MET ONZE ACTIE!

Hoe fijn is het om de overlevingskans bij een hartinfarct te vergroten en zoveel mogelijk buurten te voorzien van een AED? Wij zetten ons in voor een buurt AED op de Flemingstraat in Leiden. Help jij ons mee?

DONEER DOOR TAART TE BESTELLEN

Op besteling maken wij lekkernijen die je op verschillende donderdagen in maart bij ons kunt ophalen aan de Flemingstraat 91. Neem een kijkje op WWW.100LEIDEN.NL/HARTACTIE

Heb je vragen over onze hartactie? Je kan ons hier vinden:
Flemingstraat 91
2316 DC Leiden

Bel met 071 88 77 480 of stuur een mail naar info@100leiden.nl

 

Doneer door een taart te bestellen. Op bestelling maken wij lekkernijen die je op donderdag 7, 14, 21 of 28 maart bij ons op kantoor (Flemingstraat 91, 2316 DC Leiden) kunt ophalen. Bekijk de opties hieronder & bestel direct jouw favoriet! Ga naar www.100leiden.nl/hartactie en bestel je taart. 

Alle opbrengsten van de verkochte taarten maken wij direct over naar deze hartactie. 

€ 20 Hidde en Loes
17:33 uur
€ 50 Mobile media group
16:04 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting