Project is afgesloten
Locatie: Haarlem
Initiator: John van der Heiden

Onze buurt heeft een eigen AED nodig, zo redden we levens! Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED.

Zelf ben ik al jaren burgerhulpverlener en word ik regelmatig opgeroepen voor een reanimatie bij ons in de buurt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk en levensreddend een AED is. In onze buurt zijn er nog veel te weinig AED's 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om te kunnen gebruiken bij een circulatiestilstand . Ik hoop dan ook dat wij samen deze actie tot een succes kunnen maken en onze buurt hartveilig kunnen maken met onze eigen buurt AED die voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Binnen 6 minuten starten met reanimeren en het aansluiten van een AED kan het verschil tussen leven en dood zijn! Hulpdiensten hebben tegenwoordig vaak een langere aanrijtijd dan 6 minuten. Het is dus van groot belang dat er meer openbare AED's beschikbaar komen zodat burgerhulpverleners deze kunnen inzetten en  kunnen starten met een reanimatie tot de hulpdiensten ter plekke zijn.

We hopen het natuurlijk niet, maar het zou zomaar kunnen dat het vandaag of morgen om jou of mijn leven gaat!

Laten we de handen ineen slaan en er samen voor zorgen dat onze buurt AED er komt!

We hebben samen 1 maand de tijd om er voor te zorgen dat het bedrag dat wij samen nog op moeten halen gehaald wordt. Lukt dit niet binnen 1 maand dan zal de actie worden gesloten door BuurtAED.nl Philips doneerd ons al een bedrag van 1.007,- euro!

Nou hoor ik u denken, leuk! Maar wat gebeurt er met mijn geld dat ik gedoneerd heb als de actie niet gehaald wordt? U zal het geld dat u gedoneerd heeft teruggestort krijgen op uw rekening van BuurtAED.nl 

Ik heb zelf ook geen enkele toegang tot het bedrag voor de AED. Dit wordt volledig beheerd door BuurtAED.nl. Alleen als het bedrag gehaald is krijg ik de AED en de kast voor de AED geleverd en moet deze ophangen op de plek die ik heb opgegeven onder de voorwaarde dat de AED 24/7 beschikbaar is aan de openbare weg voor iedereen. De AED zal dan ook aan mijn voorgevel komen te hangen in de straat zodat deze altijd bereikbaar is en de kast waar de AED in zit 24/7 kan worden voorzien van stroom die de kast nodig heeft voor o.a. verwarming en koeling.

Ik zal iedereen regelmatig op de hoogte houden via deze pagina over de inzameling voor onze buurt AED. 

Ow, zou u dit project ook willen doorvertellen aan uw buren, vrienden, familie of mensen in de straat? Hoe meer mensen er meedoen hoe sneller we het bedrag dat nog nodig is halen en onze buurt AED er ook echt komt!

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u mij altijd een email sturen naar het volgende adres.

vdheiden@me.com

 

Al vast heel erg bedankt buurtgenoten!

 

 

John van der Heiden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via de onderstaande opties.

Mail: vdheiden@me.com

 

€ 1.007 Philips
15:23 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting