Afgesloten
Locatie: Hilversum
Initiator: Alex Vanden Berghe

Beste buurtgenoot, ik start een actie om geld in te zamelen voor een AED in onze buurt. Hiermee vergroten we de overlevingskans van buurtgenoten die een hartstilstand krijgen.

Op 14 januari 2018 kreeg ik een hartstilstand en ben ik gereanimeerd. Dankzij de hulpverleners en een AED kan ik dit navertellen. Voor mij is een AED niet meer nodig maar ik besef me meer dan ooit hoe groot het belang van een AED in onze buurt is! Want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. In onze buurt hebben we geen AED die dag en nacht bereikbaar is. Dat moet veranderen, vind ik.

Onze buurt (hart)veiliger: zo werkt dat

Onze BuurtAED komt te hangen aan een buitenmuur in de wijk. Hij wordt aangemeld bij het oproepsysteem voor burgerhulp-verleners en is dag en nacht bereikbaar. Zodra iemand 112 belt bij een hartstilstand worden dan burgerhulpverleners in de buurt opgeroepen die de AED op kunnen halen. Het zou zomaar jouw leven of dat van je naasten kunnen redden! Ik hoop dat je mee doet. Wil je meer weten over deze actie? Vraag het mij gerust!

Hartelijke groet,

Alex

 

Alex Vanden Berghe - 06-46106322

alex_vanden_berghe@hotmail.com

Gijsbrecht van Amstelstraat 

€ 35,23 Ido en Tineke
18:54 uur
€ 19 Afgeschermd
11:34 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting