Afgesloten
Locatie: Oss
Initiator: Nicole Boeijen

 

Beste buurtgenoten,

Super dat jullie de actie hebben gesteund! Op dit moment hebben we nog 6 dagen te gaan en ziet het ernaar uit dat we onze doelstelling niet gaan halen. Binnen enkele dagen loopt de actie dus af voor ons en wordt het geld dat door iedereen is overgemaakt weer terug gestort naar jullie eigen rekeningnummers. Nogmaals dank voor jullie inzet!

Groeten, Nicole 

 

Bij een hartstilstand is er in de eerste 6 minuten een AED nodig. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Daarom heeft onze buurt een eigen AED nodig. Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED!

Ik ben Nicole en woon in de Hageheld, samen met jullie hoop ik geld bij elkaar te verzamelen om een aed aan te kunnen schaffen die levens kan redden van onszelf of buurtgenoten, visite of toevallige voorbijgangers. Ieder leven is er een. Op dit moment doneert Philips mee en kunnen we al een mooi begin maken, het bedrag dat wij nog bij elkaar moeten krijgen is ongeveer 1600 euro, wat is de waarde van een mensenleven? 

Deze actie is 30 dagen geldig, is het niet gelukt om het bedrag bij elkaar te verzamelen word het geld teruggestort!

Naast de 'donatie' van Philips zit er ook een gratis onderhoudscontract van 5 jaar bij en worden de onderdelen vervangen wanneer de AED ingezet is. De AED wordt tevens aangemeld bij 112 zodat wanneer er iemand in de buurt 112 belt deze naar 'onze' AED gestuurd kan worden met de bijbehorende pincode om de kast te openen. De kast is 24 uur per dag beschikbaar en dus vergrendeld met een pincode zodat het apparaat niet zomaar door iemand meegenomen kan worden.

Helpt je mee levens redden?

€ 1.052 Philips
23:09 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting