Afgesloten
Locatie: Eindhoven
Initiator: Wijkvereniging Vonderkwartier
Geweldig we hebben genoeg donaties binnen! De Hartstichting geeft aan dat de beschikbaarheid van 2 extra AEDs voor het Vonderkwartier optimaal is. Helpen jullie ons mee om het Vonderkwartier ons écht veilig te maken? Kijk dan snel op de actiepagina van de tweede BuurtAED actie.
 
Een AED in de buurt is van levensbelang, want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED is een apparaat dat met een schok het hart weer aan het pompen kan brengen bij een hartstilstand. In onze buurt hebben we geen AED die dag en nacht bereikbaar is. Dat moet veranderen, vinden wij.
 
Elke week krijgen 300 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwachts, in of om het huis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken, verhoogt de overlevingskans aanzienlijk. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Met een BuurtAED maken wij onze buurt dus veiliger.
We zijn een actie gestart om ook in het Vonderkwartier een AED die dag en nacht bereikbaar is te plaatsen. Help je mee om dat te verwezenlijken?
€ 44 Tineke en Oscar
08:26 uur
€ 10 Afgeschermd
22:47 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting