Afgesloten
Locatie: Harmelen
Initiator: Janny Tomassen

Beste lezer,

Wat fijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen, het zou fijn zijn als u na het lezen van onderstaand stukje besluit om een donatie te doen.

Mijn naam is Janny Tomassen en ik woon op de Margrietlaan 5 in Harmelen. Mij werd enige tijd geleden de vraag gesteld: " Als je onverwachts een AED nodig hebt, is deze dan in jouw directe woonomgeving aanwezig?" Hierop kon ik positief reageren en ik kon  meerdere plaatsen aangeven waar een AED aanwezig is (o.a. bij de Plus en de de Huisartsenpraktijk) maar de vervolgvraag of deze ook in de avond- of nachtelijke uren toegankelijk zijn, zette mij aan het denken en realiseerde ik mij dat dit niet het geval is. Ik vind dit eigenlijk een verontrustend idee omdat in onze woonomgeving meerdere personen zijn met verhoogd risico op hartproblemen.

Hier moet iets aan gedaan worden dacht ik en dus ben ik samen met mijn zoon (woont ook op de Margrietlaan) op onderzoek gegaan op internet en heb ik overleg gehad met de Gemeente Woerden en de Hartstichting. Uiteindelijk gekozen om met BuurtAED van start te gaan middels deze site omdat zij kunnen bieden wat wij nodig hebben in onze woonomgeving.

 

 

Dus in het kort:

Onze buurt heeft een eigen AED nodig, zo redden we levens!

Help je mee?

Doneer voor onze BuurtAED

 

€ 64 Afgeschermd
04:54 uur
€ 10 Louise
11:53 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting