Afgesloten
Locatie: Monnickendam
Initiator: Miriam Stalenberg

De Binnengouw /  Buitengouw hebben een eigen AED nodig. Daar redden we levens mee.  Als we helmaal naar t Spil moeten om een AED te halen bij een reanimatie, verliezen we kostbare tijd.  

De overlevingskans bij een reanimatie met AED stijgt van 15% naar 50-70%, dat is toch wel een aanzienlijke stijging.

Binnen 6 minuten moet de AED worden aangesloten, wanneer deze uit een andere wijk moet komen, verliezen we tijd en daalt de overlevingskans van het slachtoffer. 

Daarom vind IK het super belangrijk dat die AED er komt voor de Binnengouw en Buitengouw.  Ik hoop dat buurtbewoners deze actie steunen en ook een bijdrage willen doen.  Waar de AED precies komt te hangen, moeten we nog bekijken, maar op een centrale plek, zodat deze goed beschikbaar is.  

Ik bied iedereen die 50 Euro of meer stort een GRATIS reanimatie training aan.  Laat wel even een bericht achter, dat je deel wilt nemen. 

Doe mee en stort voor een AED! 

Miriam Stalenberg 

Instructeur EHBO/BHV/REANIMATIE/KINDER EHBO

BHV Fabriek 

Munnikplaat 10 

1141 DW Monnickendam 

e-mail:  info@bhvfabriek.nl 

Een AED kan het verschil maken tussen leven of dood.  Als instructeur EHBO weet ik hoe belangrijk de AED is bij een reanimatie.  Hoe eerder deze geplakt is, hoe groter de overlevingskans van een slachtoffer met een hartprobleem. 

Daarom hebben wij een AED nodig in de Binnengouw.  De dichtsbijzijnde AED hangt nu namelijk op het winkelcentrum t Spil. 

Als u niet kunt reanimeren, maar dit wel wilt leren en ook wilt weten wat de AED nou eigenlijk doet, dan kunt u bij mij ook een reanimatie cursus volgen.  Stort u meer dan Euro 50,00 voor de AED dan is de reanimatiecursus gratis. 

Voor meer informatie kunt u terecht op info@bhvfabriek.nl  of bel naar 0630172162 

Met vriendelijke groet, 

Miriam Stalenberg 

BHV Fabriek 

Munnikplaat 10 

1141 DW Monnickendam 

€ 20 Rob
17:05 uur
€ 25 Rita
15:27 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting