Afgesloten
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Initiator: Margriet Bijl

Op 14 april zijn alle donateurs welkom voor een korte instructie en nog wat gezelligs! Helaas heb ik niet van alle donateurs hun mailadres. Heb je nog geen uitnodiging ontvangen dan kan je me mailen!

margriet.bijl@yahoo.com

 

groeten,

Ans Carla, Helmieke, Merel en Margriet

 

 

 

De AED hangt!

 

Vorige week heeft Olav de AED bevestigd aan de garage van Pijlkruidstraat 75. De AED is ook aangemeld bij 112, en zodra iemand de AED nodig heeft wordt de pincode verstrekt door de alarmcentrale.

Eind maart of in april willen we alle donateurs uitnodigen voor gezellige en informatieve bijeenkomst. Alleen zijn niet alle mailadressen van de donateurs bij mij bekend. Wil je een uitnodiging ontvangen stuur dan een mail naar margriet.bijl@yahoo.com

 

Tijdens deze bijeenkomst zullen we de AED laten zien en hebben we informatie over (eigen) reantimatiecursus, waar je je dan ook voor kan opgeven.

 

 

 

 

 

Beste donateur,

Vandaag is het ons gelukt om het volledige bedrag voor een AED in onze buurt bij elkaar te krijgen. Bedankt voor jouw bijdrage hieraan! 

Binnenkort zal de AED dus opgehangen worden aan de garage van Pijlkruidstraat 75. We zullen alle donateurs uitnodigen in maart/april voor iets gezelligs en een korte uitleg over deze AED.

vriendelijke groet

Helmieke, Merel, Ans Carla en Margriet

 De AED komt te hangen aan de garage van Pijlkruidstraat 75!

 

 

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren voor de aanvullende kosten voor de AED, zoals de materiaalkosten voor installatie en de verzekering. Deze kosten zitten niet in de crowdfunding.

Mocht je nog willen bijdragen hieraan neem dan contact op met Margriet (Margriet_b@yahoo.com)

 

 

 

 

Graag attenderen we je op een buurtAED actie van de Speenkruidstraat in Berkel en Rodenrijs  hier kan je meer informatie lezen over deze actie en doneren.

 

 

 

 

 

 

 
€ 50 WillemJan en Ada
15:43 uur
€ 40 Ariane
15:07 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting