Afgesloten
Locatie: Aalsmeer
Initiator: Egon Jansen

Beste buren,

Bij een hartstilstand is er in de eerste 6 minuten een AED nodig. De meeste mensen die een hartstilstand krijgen zijn thuis. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Daarom heeft onze buurt een eigen AED nodig. Help je mee? In onze wijk Dorpshaven-zuid hangt nog geen AED en ook in de omliggende wijken niet dichtbij genoeg om dit binnen 6 minuten te kunnen realiseren! Doneer voor onze BuurtAED!

Onze wijk bestaat uit 88 woningen waarvan 51 appartementen en 37 eengezinswoningnen. Als alle bewoners gemiddeld € 26,70 doneren dan hebben we snel onze eigen AED! Philips en de hartstichting initieren het BUURTAED project. Binnen 30 dagen moeten we het benodigde bedrag bij elkaar hebben, lukt dit niet zal de actie gesloten worden en wordt al het geld teruggestort naar diegene die het hebben overgemaakt. Indien er meer overgemaakt wordt dan nodig zal dit ook teruggestort worden. 

Ik zou jullie dan ook allemaal graag willen vragen om het gemiddelde bedrag van €26.70 te doneren, meer mag altijd, graag zelfs dan hebben we namelijk ook een grotere kans dat we het redden! Help mee en maak onze buurt veilig!

€ 220 Afgeschermd
21:58 uur
€ 20 Afgeschermd
19:36 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting