Afgesloten
Locatie: Zeewolde
Initiator: H a n s Z a n d b e rg

Bij een hartstilstand is er in de eerste 6 minuten een AED nodig. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Daarom heeft onze buurt een eigen AED nodig. Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED!

Woon je in 1 van de volgende straten:

- Spotvogel
- Putter
- Vlaamsegaai
- Fitislaan
- Tuinfluiterlaan
- Lijsterhof
- Boomkleverlaan
- Heggemus
- Groenling
- Nachtegaal

Dan heeft het zeker heel veel zin om te doneren, je hebt dan in geval van nood altijd een AED binnen 300 meter loopafstand.

LET OP: deze actie loopt in totaal maar 30 dagen, als er na die 30 dagen niet voldoende is opgehaald krijgt iedereen zijn/haar geld weer terug, maar komt er helaas ook geen AED!

 

 

  • Actie EHBO Zeewolde

Als je hebt gedoneerd, mag je gratis in januari meedoen met de basiscursus Reanimatie/AED georganiseerd door onze EHBO vereniging in Zeewolde. Meld je voor de cursus aan op mailadres secretariaat@ehbozeewolde.nl

 

  • Actie van onze buurtgenoten Edwin en Suzanne van The Gym.

Beste buurtgenoten ,

Wij zijn erg enthousiast over de actie van Hans, mbt de buurt-AED op de Spotvogel. Wij vinden het belangrijk dat de AED er komt en daarom bieden wij alle donateurs die 25,- euro of meer doneren (of al hebben gedoneerd), 1 maand lang gratis onbeperkt kennis maken met The Gym in Zeewolde aan.

Als je sport, verminder je de kans dat er ooit een AED voor jou gebruikt moet worden. En als je ooit, de buurt-AED moet gebruiken voor een familielid of 1 van je buren kun je maar beter een goede conditie hebben. Het reanimeren kan heel intensief zijn.

Daarom hoop ik met deze aanbieding meer donateurs over de streep te trekken. En natuurlijk zoveel mogelijk mensen te helpen er een gezonde levensstijl er op na te houden. 

Dus ben je nog geen lid bent van The Gym, maak dan gelijk gebruik van deze aanbieding en doneer gul aan deze actie. (te verzilveren tot eind november 2018)

Sportieve groet, 

Edwin de Vos

Fit & Wellnessclub The Gym
Horsterplein 28
3891ES Zeewolde
036-5223079
www.thegymzeewolde.nl

€ 50 Afgeschermd
09:41 uur
€ 50 Leviene
09:35 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting