Afgesloten
Locatie: Voorschoten
Initiator: TIm van den Akker

Onze buurten Noord-Hofland, Ter Wadding en de Stevenshof hebben een AED nodig, zo redden we levens! Helpt u mee? Doneer voor onze BuurtAED.

Toch wel regelmatig word ik gealarmeerd door Hartslagnu, dit is het reanimatie oproepsysteem van Nederland, zie www.hartslagnu.nl. Recent betrof het een reanimatie waarbij ik zeker 2 minuten eerder bij het slachtoffer was om te reanimeren dan de politie en 4 minuten eerder dan de ambulance. Afgelopen weekend kreeg ik een oproep om een AED helemaal te brengen naar de Apollolaan in Leiden voor een reanimatie.

Hoe mooi zou het zijn als een AED een paar minuten eerder wordt aangesloten? Dan is de overlevingskans stukken hoger.

Er blijkt in de wijken Noord-Hofland, Ter Wadding en de Stevenshof een gat in de AED dekking te zijn (zie foto). Dat gaan we hiermee oplossen, want elke minuut telt.

De AED zal aan onze gevel op de Trompweg worden bevestigd in een buitenkast waar hij dag en nacht beschikbaar is. De AED kast is beveiligd met een pincodeslot maar voor iedereen beschikbaar, dus zowel burgerhulpverleners als hulpdiensten. Zo’n AED kost natuurlijk geld: totaal €1.660 via BuurtAED (zie www.buurtaed.nl). Dit is inclusief een onderhoudscontract van 5 jaar. De kosten voor stroom voor de AED-buitenkast zijn 20 tot 30 euro per jaar, die realiseren en doneren wij zelf. Helpt u mee om deze AED te kopen?

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Lukt het betalen via iDeal niet of wilt u het geld liever overmaken of cash overhandigen? Dat kan ook. Bel dan even aan op Trompweg 18 of mail of bel ons, dan helpen wij u op gepaste afstand. 

Voor andere vragen of reacties kunt u bij mij of mijn vriendin terecht.

Hartelijke groet, Tim van den Akker & Ellen van Willigenburg

Trompweg 18 Voorschoten

Ellenentim@outlook.com / 06-53830820

€ 5 Afgeschermd
09:54 uur
€ 25 Afgeschermd
19:28 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting