Afgesloten
Locatie: Pijnacker
Initiator: Martin Staak

Onze buurt heeft een eigen AED nodig, zo redden we levens! Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED.

mijn naam is Martin Staak en woon aan de van Houtenlaan 13 in Pijnacker. Door verschillende media, ervaring in een recent verleden en besef van de noodzaak van een Aed in je eigen buurt, kwam ik op de site van buurt Aed terecht. Voor een minimaal bedrag, kunnen we met een aantal straten in de buurt (Houtenlaan, Nolenslaan, Visserlaan, Ruys de Beerenbroucklaan en Thorbeckelaan) een Aed aanschaffen, welke op de van Houtenlaan zal komen te hangen. Zelf heb ik €.20,00 euro bijgedragen, meer of minder mag ook. Als goede buur wil ik je vragen, ook een vrijwillige bijdrage te doen zodat we het benodigde bedrag van €.1629,00 zsm bij elkaar hebben. Dit lijkt veel, maar uitgaande van ca 120 huishoudens in eerder genoemde straten is dit bedrag een stuk dichterbij en red ook jij levens. Mocht je nog vragen hebben dan verwijs ik je door naar de website www.buurtaed.nl, mail mij even op martinstaak@live.nl of loop even langs. Ik sta je graag te woord. 

Ben je enthousiast, dan wil ik je vragen deze boodschap door te geven aan je buren aan de van Houtenlaan, Nolenslaan, Visserlaan, Ruys de Beerenbroucklaan en Thorbeckelaan zodat we zoveel mogelijk sponsoren hebben en de kosten per huishouden zoveel mogelijk kunnen drukken. 

Let wel, je bijdrage is vrijwillig. Komen we onverhoopt niet aan het benodigde bedrag van €.1629,00, en heb je wel gestort, dan wordt deze bijdrage terugbetaald op je rekening. 

Ik hoop op je medewerking

 

mrt vriendelijke groet,

 

Martin Staak

 

 

€ 1.052 Philips
22:47 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting