Afgesloten
Locatie: Sprang-Capelle
Initiator: Johannes Aloijsius

Uit de respons van onze wijk is gebleken dat er op ons park voldoende gekwalificeerde personen zijn die een AED kunnen bedienen, en er staat ons dus niets in de weg om deze levensreddende AED te kunnen gaan plaatsen.

Wist je dat er elke week zo’n 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis krijgen? De meeste hartstilstanden vinden bovendien plaats in een woonwijk. De overlevingskans stijgt aanzienlijk als er direct hulp verleend kan worden. Daarom is een AED in onze buurt belangrijk. Met een AED in de buurt vergroten we de kans dat iemand een hartstilstand overleeft. Ik vind dat heel belangrijk en zet me daarom graag in om onze eigen BuurtAED te realiseren!

Als je het niet zitten om zelf de AED te bedienen, geen probleem! De AED wordt namelijk aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem. Als er iemand in onze buurt een hartstilstand krijgt, dan zal onze AED bediend kunnen worden door een burgerhulpverlener die opgeroepen wordt. Een burgerhulpverlener is getraind om in zo’n situatie hulp te verlenen. 

Doe je mee met onze BuurtAED? Alvast bedankt voor jullie steun. <3

€ 321 Afgeschermd
11:18 uur
€ 150 Cinvento BV
09:34 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting