Project is afgesloten
Locatie: Ter Aar
Initiator: Han Luteijn

De Vogelenbuurt heeft een eigen AED nodig, zo redden we levens! Helpt u mee? Doneer voor onze BuurtAED.

Zoals u waarschijnlijk al via email en Algemene Ledenvergadering heeft vernomen, willen we graag een AED in de Vogelenbuurt plaatsen. Een AED kan levens redden in geval van een hartstilstand.

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan iemand met een hartstilstand een elektrische schok geven. Die moet ervoor zorgen dat het hart weer normaal gaat kloppen. Zo kan een AED iemands leven redden. In woonwijken komen de meeste hartstilstanden voor, maar daar hangen vaak geen AED’s. De Hartstichting raadt iedereen aan om te zorgen dat er zo dichtbij mogelijk een AED hangt die ook ‘s nachts bereikbaar is. Elke seconde telt een hartstilstand!

Helpt u mee om een AED in onze wijk mogelijk te maken?

Hiervoor hebben wij uw éénmalige donatie nodig van 27,00 euro (per woning). De inzameling van donaties loopt via deze website buurtaed.nl. Deze website is van De Hartstichting. U kunt doneren via 'Doneer nu'.

De inzameling loopt tot 1 december 2019. Mocht het beoogde doel niet worden behaald, dan wordt het overgemaakte geld automatisch teruggestort. O.a. is deze informatie is terug te vinden bij 'Veelgestelde vragen'. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand e-mailadres.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Namens het bestuur van Belangenvereniging Vogelenbuurt Aardam West
Martin van Dam (secretaris) en Han Luteijn (penningmeester)

info@vogelenbuurtaardamwest.nl

€ 10,50 Ch
20:00 uur
€ 27 Afgeschermd
11:01 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting