Afgesloten
Locatie: Almere
Initiator: Anita Jansen
Doneer met een groot HART 

Het Bosrandpark heeft een eigen AED nodig. Daar redden we levens mee.  Onze dichtsbijzijnde AED hangt bij de Plus Supermarkt in de Aprilstraat en dat redden wij niet om deze binnen de gestelde tijd van 6 minuten ter plaatse te hebben en deze AED is alleen beschikbaar tijdens openingstijden van de supermarkt. Hartfalen gebeurt vaak in de nachteljke uren.   

De overlevingskans bij een reanimatie met AED stijgt van 15% naar 50-70%, dat is een aanzienlijke stijging.

Binnen 6 minuten moet de AED worden aangesloten, wanneer deze uit een andere wijk moet komen, verliezen we tijd en daalt de overlevingskans van het slachtoffer. 

Daarom is het belangrijk en noodzakelijk dat die AED er komt voor het Bosrandpark. Ik hoop en ga ervan uit dat alle buurtbewoners dit net zo belangrijk vinden als ik dat vind, deze actie gaat steunen en een bijdrage wil doen. Waar de AED precies komt te hangen, moeten we nog bekijken, maar op een centrale plek, zodat deze goed beschikbaar is.  

Doe mee en stort voor een AED!

Geef met een gul HART

21 nov 201800:00 uur
 
 
 
€ 25Anoniem
13:37 uur
€ 25A.
11:55 uur
 

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting

BuurtAED geeft alle buurten in Nederland de kans om eenvoudig een AED aan te schaffen. In 30 dagen zamel je met je buren het bedrag in voor een AED + buitenkast met 5 jaar service en onderhoud. Op BuurtAED.nl vind je handige tips om het geld in te zamelen en krijg je een unieke korting van tenminste € 970. Zo komen overal voldoende AED’s te hangen die dag en nacht bereikbaar zijn en worden meer levens gered! BuurtAED is een initiatief van de Hartstichting en Philips.

€ 10 Margriet en Han
05:57 uur
€ 25 Fam.
09:49 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting

Op BuurtAED haal je in 30 dagen samen met je buurt geld op voor een AED met buitenkast en 5 jaar service en onderhoud. Met meer AED’s in woonwijken, worden meer levens gered. BuurtAED is een initiatief van de Hartstichting en Philips.