Afgesloten
Locatie: Zeewolde
Initiator: Karin Corte Smit

Bij een hartstilstand is er in de eerste 6 minuten een AED nodig.

Een ambulance in Zeewolde komt vaak niet op tijd.

Daarom hebben we voor iedereen altijd een 24/7 beschikbare AED nodig.

Help jij ook mee? 

Elke levensreddende bijdrage is welkom!

Klik hier voor je donatie:   Jouw AED donatie - Vissenbuurt

Vind je geld in een envelopje handiger: brievenbus Winde 69, Zeewolde; vermeld je naam en je adres! Dan stort ik het namens jou/jullie, je krijgt een ontvangstbevestiging van de storting.

Hartelijk dank.

Karin & Mariëlle

Kun je nog niet reanimeren en heb je gedoneerd aan de BuurtAED in Zeewolde?
Schrijf je dan in voor de gratis reanimatiecursus bij www.ehbozeewolde.nl. Je levensreddende investering van 4 uur praktijkles incl. lesboek en diploma. Stuur een email naar secretariaat@ehbozeewolde.nl met je naam, adres, postcode, mob.tel.nr. en de wijk waar je hebt gedoneerd. Cursusdata worden later bekend gemaakt, mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Kun je wel reanimeren en heb je een diploma bijv. BHV, reanimatie of EHBO?
Meld je dan aan als burgerhulpverlener bij https://hartslagnu.nl/  (vermeld je diploma nummer, je gewenste oproeptijden, mobiele telefoonnr. tbv GPS-locatie - je ontvangt een oproep binnen de 6 minuten cirkel - waar je op dat moment bent)

Alleen gecertificeerde & aangemelde burgerhulpverleners ontvangen automatisch de pincode op hun mobiele telefoon om 24/7 AED's uit beveiligde kasten te halen en te gaan reanimeren. Een AED geeft een schok van 5000 volt soms zijn meerdere schokken nodig, een gecertificeerde hulpverlener met kennis van reanimeren is dan wel noodzakelijk.

 

€ 69 Paul & Valerie
19:53 uur
€ 25 Familie
12:31 uur

Ook een BuurtAED in jouw straat?

Zamel met je buren geld in voor een AED + buitenkast met korting